תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • נתחי פרגית ללא עצם 700.0 גרם
  • בצל 200.0 גרם
  • פלפל אדום 1.0 יחידות
  • עגבניות 200.0 גרם
  • שעועית ירוקה 300.0 גרם
  • עלי דפנה 1.0 יחידות
  • יין לבן יבש 200.0 גרם
  • שום 30.0 גרם
  • פלפל ירוק 1.0 יחידות
  • זעפרן 0.02 גרמים
  • אורז עגול 500.0 גרם
  • שמן זית 200.0 גרם
  • כורכום 0.02 גרמים
  1. הכנת המנה:

    • חותכים בצל, פלפלים, שום ועגבניה
    • במחבת גדולה מוסיפים מעט שמן, חתיכות עוף, בצל, פלפלים ושום
    • מבשלים עד אשר העוף הופך זהוב או שחום
    • מוסיפים עגבניה, יין לבן, שעועית ירוקה ועלי דפנה,
    • מקבלים סופריטו מבושל היטב
    • מכינים ציר עוף לפי ההוראות על האריזה ומוסיפים לו זעפרן
    • מוסיפים אורז מדוד למחבת
    • לאחר מכן מוסיפים את הציר הרותח, בנפח פי 2.5 מכמות האורז
    • מבשלים את המחבת בחום בינוני במשך 20-15 דקות
    • לחילופין, מבשלים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות
    • ניתן להוסיף צבע מאכל צהוב או כורכום