תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

:אופן הכנת הפאייה

  1. אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

    • מחממים שמן במחבת ומוסיפים את כל הירקות 
    • כאשר כל הירקות מתרככים, מוסיפים רוטב עגבניות פולפה
  2. :אופן הכנת הפאייה

    • מערבבים סופריטו ירקות מוכן מראש, אורז, שעועית ואפונה בגסטרונום 5
    • יוצקים את נוזל ציר העוף ורוטב הלימון ושאר התבלינים 
    • מערבבים היטב ומניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה
    • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות משולב למשך 25-30 דקות עם מכסה פתוח