קרא עוד
פאייה דגים קלאסית

רכיבים
אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות 250.0 גרם
-
גבעולי סלרי 150.0 גרם
-
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 150.0 גרם
-
מלח גס 1.0 קורט
-
פלפל שחור גרוס 1.0 קורט
:אופן הכנת הפאייה
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
פילה דג חתוך למנות אישיות 2.0 ק"ג
-
אורז עגול 1.0 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
-
אפונה קפואה 300.0 גרם
-
רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 150.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
כורכום
-
עלי דפנה