פאטאטס בראבס

רכיבים
אופן הכנת הרוטב ותפוחי האדמה:
-
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות 2.0 ק"ג
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
-
פפריקה מעושנת 0.5 כפית
-
שיני שום 2.0 יחידות
-
שמן זית 100.0 מ"ל
-
מלח
-
פלפל
הרכבת המנה:
הוראות הכנה
-
אופן הכנת הרוטב ותפוחי האדמה:
- לחמם במחבת שמן זית, שום ופפריקה מעושנת. להוסיף רוטב פומודורו ולהביא לרתיחה
- מתבלים במלח ופלפל וטוחנים עד לקבלת מסה חלקה
- את תפוחי האדמה מטגנים בשמן עמוק
-
הרכבת המנה:
- מזלפים על הצלחת את הרוטב המוכן, מניחים מעל את תפוחי האדמה המטוגנים ומזלפים מעל איולי שום