קרא עוד
פאד תאי קלאסי

רכיבים
אופן ההכנה:
-
שמן 150.0 גרם
-
שום כתוש 150.0 גרם
-
ביצים 10.0 יחידות
-
חזה עוף חתוך לקוביות (מבושל בישול מקדים במים) 1.5 ק"ג
-
כרוב לבן חתוך לקוביות גסות 400.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות גדולות 400.0 גרם
-
אטריות אורז רחבות מרוככות במים 2.0 ק"ג
-
נבטים 200.0 גרם
-
בצל ירוק 50.0 גרם
-
כוסברה 200.0 גרם
-
רבע לימון 300.0 גרם
-
בוטנים קלויים ושבורים 200.0 גרם