תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • שמן 150.0 גרם
  • שום כתוש 150.0 גרם
  • ביצים 10.0 יחידות
  • חזה עוף חתוך לקוביות (מבושל בישול מקדים במים) 1.5 ק"ג
  • כרוב לבן חתוך לקוביות גסות 400.0 גרם
  • גזר חתוך לקוביות גדולות 400.0 גרם
  • אטריות אורז רחבות מרוככות במים 2.0 ק"ג
  • נבטים 200.0 גרם
  • בצל ירוק 50.0 גרם
  • כוסברה 200.0 גרם
  • רבע לימון 300.0 גרם
  • בוטנים קלויים ושבורים 200.0 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים מחבת עם שמן
    • מוסיפים את השום הכתוש והביצה ומטגנים קלות
    • מוסיפים לווק את הגזר ונתחוני העוףומקפיצים
    • מוסיפים את הרוטב להקפצה בסגנון תאילנדי ןממשיכים להקפיץ עד לחיבור הטעמים
    • מוסיפים את האטריות ומקפיצים למשך מספר דקות עד שהאטריות מתרככות
    • מקשטים עם נבטים טריים ,פלחי לימון, עלי כוסברה ובוטנים קלויים גרוסים (בתוספת סוכר וצ'ילי יבש גרוס).
    • מומלץ להגיש עם מקלות צ'ופסטיקס