תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב

הכנת המנה

  • אטריות אורז רחבות מרוככות במים 220.0 גרם
  • טופו חתוך לקוביות 150.0 גרם
  • שן שום כתושה 1.0 יחידה
  • ביצה טרופה 1.0 יחידה
  • כרוב לבן 40.0 גרם
  • גזר חתוך לג'וליאנים 40.0 גרם
  • בצל ירוק 30.0 גרם
  • שמן סויה 2.0 כפית
  • בוטנים מטוגנים 30.0 גרם
  • פלח ליים 1.0 יחידה
  1. הכנת הרוטב

    • מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור
  2. הכנת המנה

    • מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הביצה והשום ומטגנים קלות
    • מוסיפים את הטופו, הכרוב, הגזר והאטריות ומקפיצים כשתיים עד שלוש דקות
    • מוסיפים את הרוטב ומקפיצים דקה נוספת לחיבור טעמים
    • מגישים עם בצל ירוק מעל, בוטנים מטוגנים ופלח ליים