רכיבים
הכנת הרוטב
-
שמן שומשום 50.0 גרם
הכנת המנה
-
אטריות אורז רחבות מרוככות במים 220.0 גרם
-
טופו חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
שן שום כתושה 1.0 יחידה
-
ביצה טרופה 1.0 יחידה
-
כרוב לבן 40.0 גרם
-
גזר חתוך לג'וליאנים 40.0 גרם
-
בצל ירוק 30.0 גרם
-
שמן סויה 2.0 כפית
-
בוטנים מטוגנים 30.0 גרם
-
פלח ליים 1.0 יחידה
הוראות הכנה
-
הכנת הרוטב
- מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור
-
הכנת המנה
- מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הביצה והשום ומטגנים קלות
- מוסיפים את הטופו, הכרוב, הגזר והאטריות ומקפיצים כשתיים עד שלוש דקות
- מוסיפים את הרוטב ומקפיצים דקה נוספת לחיבור טעמים
- מגישים עם בצל ירוק מעל, בוטנים מטוגנים ופלח ליים