+

הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

הכנת המנה

  • בשר בקר טחון 30 גרם
  • ביצים 1 יחידות
  • אורז לבן מאודה 20 גרם
  • שעועית ירוקה 50 גרם
  • פלפל אדום טרי 30 גרם
  • בצלי שאלוט 30 גרם
  • שום 20 גרם
  • פלפל צ'ילי חריף טרי 1 יחידה
  • שמן סויה 2 כפות
  1. הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

    • מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור
  2. הכנת המנה

    • מחממים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את הבשר עד להשחמה
    • מוסיפים שום, בצלי שאלוט, פלפל אדום ושעועית ירוקה. מקפיצים למשךשתי דקות
    • מוסיפים 70 גרם מהרוטב ומקפיצים דקה נוספת לחיבור
    • מטגנים במחבת נפרדת ביצת עין
    • מסדרים בצלחת עמוקה אורז לבן ולצידו בשר עם הרוטב ומניחים מעל את הביצה
+