+

הוראות הכנת קרם דיפלומט:

הרכבת המנה:

  • סוכר דמררה 1 ק"ג
  • קרם דיפלומט - על פי מתכון 1 יחידה
  • פירות העונה 300 גרם
  • אבקת סוכר 300 גרם
  • עלי בצק פילו 50 יחידות
  1. הוראות הכנת קרם דיפלומט:

    • מקציפים בקערת מיקסר קצפת פליבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מניחים עלה פילו על נייר אפייה, מברישים במחמאה שהומסה מראש ומפזרים מעל שכבה דקה של סוכר דמררה
    • חוזרים על הפעולה עם שני דפי פילו נוספים, חותכים לריבועים ומרפדים בתבנית שקעים
    • מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
    • לאחר שבצק הפילו מתקרר, מניחים מעל כף קרם דיפלומט
    • מפזרים פירות העונה וזורים אבקת סוכר לקישוט