קרא עוד
עוף יאקני פולאו - פילאף עוף ארומטי עם צימוקים

רכיבים
הכנות מקדימות:
-
ירכי עוף ללא עצמות 1.0 ק"ג
-
אורז בסמטי 750.0 גרם
-
מים 1.4 ליטר
הכנת תערובת התבלינים:
-
מרגרינה מחמאה 60.0 גרם
-
שמן קנולה 60.0 מ"ל
-
כמון 6.0 גרם
-
הל ירוק 10.0 גרם
-
תרמילי הל שחור שלמים 2.0 יחידות
-
גרגרי פלפל שחור 6.0 גרם
-
כוכב אניס 2.0 יחידות
-
ציפורן שלם 12.0 גרם
-
מקלות קינמון 2.0 יחידות
-
עלי דפנה 2.0 יחידות
-
בצל קצוץ 500.0 גרם
-
ראש שום קלוף 1.0 יחידות
-
פלפל צ'ילי ירוק 5.0 יחידות
-
???
הכנת המנה:
-
בצל קצוץ 200.0 גרם
-
צימוקים 40.0 גרם
-
אגוזי קשיו 40.0 גרם
-
עלי נענע 1.0 חופן