קרא עוד
עוגת תפוחים על שלג

רכיבים
הכנת הבצק:
-
מרגרינה מחמאה 280.0 גרם
-
סוכר 250.0 גרם
-
מלח 7.0 גרם
-
חלמונים 5.0 יחידות
-
וניל 1.0 יחידה
-
קלאסיק תפוז קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 1.0 כפות
-
קמח 400.0 גרם
-
אבקת אפייה 20.0 גרם
הכנת המוס:
-
חמאה 33.0 גרם
-
חלב 145.0 מ"ל
-
מקל וניל 1.0 יחידה
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 280.0 גרם
-
סוכר 120.0 גרם
-
מלח 5.0 גרם
-
גבינה לבנה 600.0 גרם
-
שמנת מתוקה 600.0 מ"ל
-
ג'לטין 20.0 גרם
-
מים 100.0 מ"ל
-
קינמון 1.0 כפית
-
מלית קוביות תפוחים 1.0 יחידה