עוגת וניל עם תפוחים ואגוזים

רכיבים
הכנת שטרוייזל קוקוס שקדים:
-
סוכר חום 100.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
-
שקדים טחונים 80.0 גרם
-
קמח 80.0 גרם
-
קוקוס לבן 80.0 גרם
-
מלח 1.0 יחידה
-
וניל 1.0 יחידה
הכנת בלילת העוגה:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג
-
תפוחי עץ 6.0 יחידות
-
אגוזי מלך גרוסים 150.0 גרם
-
קינמון 1.0 יחידה
-
אבקת סוכר 100.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת שטרוייזל קוקוס שקדים:
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת תערובת חלקה
- בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל החומרים היבשים: קמח, שקדים, קוקוס ומלח, ומוסיפים לתערובת הסוכר והמחמאה יחד עם תמצית וניל עד לקבלת מרקם פירורי
- אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב (כ-18-16 דקות)
- מצננים
-
הכנת בלילת העוגה:
- הכנת בלילת העוגה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס וניל
- יש לקלף את התפוחים ולפרוס אותם לפלחים עבים
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית, מוסיפים אגוזי מלך וסירופ מייפל ובתנועות סיבוביות מערבבים את הבלילה בתוך התבנית
- מניחים מעל את פלחי התפוחים ומפזרים מעל פירורי שטרוייזל קוקוס שקדים
- אופים בחום של 175 מעלות כ-45-35 דקות
- מפזרים מעל אבקת סוכר