תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • טופו 500.0 גרם
  • ביצים 8.0 יחידות
  • נבטים עבים 100.0 גרם
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 1.0 יחידות
  • בצל ירוק חתוך גדול 2.0 יחידות
  • עלי נענע 40.0 עלים
  • עלי אורז 20.0 יחידות

הכנת רוטב שזיפים:

  • שמן שומשום 30.0 גרם
  • חומץ אורז 30.0 גרם

הכנת רוטב צ'ילי ולימון:

  • מיץ לימון 50.0 גרם
  • ג'ינג'ר כתוש 30.0 גרם
  • שומשום שחור 1.0 חופן
  1. הכנת המנה:

    • חותכים את הטופו לאצבעות ומבשלים ברוטב מדולל (יחס של אחד על אחד) במים כחמש דקות
    • מכינים חביתה מהביצים, מצננים וחותכים לרצועות
    • חותכים את הירקות ומסדרים בתבנית בעמדת העבודה
    • משרים כל עלה אורזז במים פושרים למשך30-20 שניות ומעבירים למשטח עבודה. מורחים מעט רוטב על כל עלה
    • מסדרים לרוחב רצועת חביתה, נתח טופו, מעט נבטים, בצל ירוק ופלפל אדום. מקפלים את שולי העלה כלפי המרכז ומגלגלים
    • להגשה, מורחים במעט שמן שומשום וצורבים בעדינות בעזרת ברנר
  2. הכנת רוטב שזיפים:

    • מערבבים את כל הרכיבים יחד ומתקנים לפי הטעם
  3. הכנת רוטב צ'ילי ולימון:

    • מערבבים את כל הרכיבים יחד ומתקנים לפי הטעם