+
  1. הרכבת המנה:

    • מחממים מחבת ווק יבשה וצולים את הבשר הטחון ללא תוספת שמן
    • מוסיפים את השום, ג'ינג'יר, בצלי שאלוט וצ'ילי תוך כדי הקפצה
    • מפוררים את הבשר ככל האפשר בעזרת כף עץ ומוודאים שכל חלקי בשר העוף מבושלים היטב
    • מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים וינגרט אסייאתי, כוסברה קצוצה ובוטנים קצוצים ומערבבים היטב
    • להגשה אוחזים עלה חסה בכף היד ויוצקים לתוכו כף מהבשר
    • מקפלים, מגלגלים ומגישים.
    • חשוב להקפיד לא למלא את עלה החסה כאשר הבשר עדיין חם.
+