תפריט
נקודות יו-שף
+

Step 1

  • עוף טחון 500.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
  • בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 20.0 גרם
  • בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
  • עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם

Step 1

  • עוף טחון 500.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
  • בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 20.0 גרם
  • בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
  • עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם

Step 1

  • עוף טחון 500.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
  • בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 20.0 גרם
  • בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
  • עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם

Step 1

  • עוף טחון 500.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
  • בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 20.0 גרם
  • בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
  • עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
  1. Step 1

    • מחממים מחבת ווק יבשה וצולים את הבשר הטחון ללא תוספת שמן
    • מוסיפים את השום, ג'ינג'יר, בצלי שאלוט וצ'ילי תוך כדי הקפצה
    • מפוררים את הבשר ככל האפשר בעזרת כף עץ ומוודאים שכל חלקי בשר העוף מבושלים היטב
    • מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים וינגרט אסייאתי, כוסברה קצוצה ובוטנים קצוצים ומערבבים היטב
    • להגשה אוחזים עלה חסה בכף היד ויוצקים לתוכו כף מהבשר
    • מקפלים, מגלגלים ומגישים.
    • חשוב להקפיד לא למלא את עלה החסה כאשר הבשר עדיין חם.
  2. Step 1

    הרכבת המנה:
  3. Step 1

    • מחממים מחבת ווק יבשה וצולים את הבשר הטחון ללא תוספת שמן
    • מוסיפים את השום, ג'ינג'יר, בצלי שאלוט וצ'ילי תוך כדי הקפצה
    • מפוררים את הבשר ככל האפשר בעזרת כף עץ ומוודאים שכל חלקי בשר העוף מבושלים היטב
    • מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים וינגרט אסייאתי, כוסברה קצוצה ובוטנים קצוצים ומערבבים היטב
    • להגשה אוחזים עלה חסה בכף היד ויוצקים לתוכו כף מהבשר
    • מקפלים, מגלגלים ומגישים.
    • חשוב להקפיד לא למלא את עלה החסה כאשר הבשר עדיין חם.
  4. Step 1

    הרכבת המנה: