תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת הקציצות:

אופן הכנת הרוטב:

  • שמן זית 30 מ"ל
  • מים 200 מ"ל
  • צ'ילי גרוס
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שיני שום 3 יחידות
  1. אופן הכנת הקציצות:

    • מכניסים את כל מרכיבי הקציצות לקערה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
    • קורצים לכדורים במשקל 40 גר' כל אחד. אופים / מטגנים עד להזהבה
  2. אופן הכנת הרוטב:

    • במחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים שום, צ'ילי ומטגנים קלות
    • מוסיפים את רוטב הנפוליטנה והמים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דק'