רכיבים
הכנת המנה:
-
לחם יבש מאיכות טובה 400.0 גרם
-
עגבניות בשלות מאוד 500.0 גרם
-
שום 10.0 גרם
-
בצל 20.0 גרם
-
פלפל אדום 40.0 גרם
-
חומץ שרי (חרז) או חומץ בן יין אדום 120.0 גרם
-
מלח 20.0 גרם
-
שמן זית 120.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- קולים את הפלפל ומקלפים
- מערבבים את הלחם היבש (עדיף לחם כפרי) עם עגבניות בשלות מאוד ופולפה
- מוסיפים שום, בצל ופלפל
- ממתינים עד שנוזלי העגבניה נספגים בלחם. מערבלים ובמיקסר מוסיפים חומץ, מלח ושמן זית
- מעבירים דרך מסננת. המחית צריכה להיות סמיכה
- המרק הוא בסיס למנות רבות וניתן להגיש אותו כמות שהוא