קרא עוד
סלמון בציפוי קראסט פיצוחים

רכיבים
אופן ההכנה:
-
פילה סלמון 1.0 ק"ג
-
רוטב חרדל וסילאן לבישול קנור מיכל (גלון) 5.2 ק"ג 300.0 גרם
-
פוטוצ'יני מבושל מראש 1.2 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
-
רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 300.0 גרם
-
תלתלי בצל ירוק 50.0 גרם
-
פלפל צ'ילי טרי פרוס לטבעות 30.0 גרם
רכיבים לקראסט פיצוחים:
-
שומשום קלוי 100.0 גרם
-
פטרוזליה יבשה 50.0 גרם
-
אגוזי מלך גרוסים 200.0 גרם
-
שמן סויה 50.0 גרם