+

הכנת התוספת:

  1. הכנת התוספת:

    • שוטפים ומייבשים את התרד. מוציאים גבעולים ועלים לא יפים
    • קוצצים דק את שיני השום
    • במחבת גדולה, מביאים מים לרתיחה על אש גבוהה. מוסיפים את התרד, מכסים ומנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהתרד רך, אבל עדיין ירוק בהיר. מסננים ומעבירים למי קרח
    • סוחטים את המים העודפים בעזרת הידיים. חותכים את התרד באורך 5 ס"מ ומניחים בקערה גדולה
    • חותכים את הבצלים הירוקים, שומרים מחצית מהם, ומוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. מעטרים עם הבצלים הירוקים שנשארו, ומגישים בטמפרטורת החדר
+