+

הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

הכנת הסלט

  • בצל סגול פרוס כבוש במעט מלח ולימון 1 יחידות
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 1 יחידות
  • מלפפון ירוק טרי 1 ק"ג
  • שומשום שחור 1 חופן
  • עלי כוסברה 1 חופן
  • חזה עוף טרי ונקי משומן לחלוטין 800 גרם
  1. הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

    • מרסקים למחית את הנענע, השום וגרעיני הכוסברה במעבד מזון. מערבבים היטב עם שאר החומרים ושומרים בקירור
  2. הכנת הסלט

    • מאדים את חזה העוף למשך 20 דקות בתנור במצב אדים או חולטים בסיר עם מים רותים ומצננים היטב. מפוררים את חזה העוף בעזרת הידיים ל-"חוטים"
    • חוצים את המלפפונים לאורכם ומרוקנים מהגרעינים בעזרת כפית
    • פורסים לסהרונים באלכסון, מערבבים בקערה בתוספת בצל סגול ופלפל אדום
    • מתבלים ברוטב ומקשטים בשומשום שחור ועלי כוסברה

+