תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • פפאיה ירוקה או דלורית 2 ק"ג
  • עגבניות שרי 500 גרם
  • שעועית ירוקה 500 גרם
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 30 גרם

הרכבת המנה:

  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 300 גרם
  • שיני שום 20 גרם
  • בוטנים קלויים קצוצים 150 גרם
  1. הכנת המנה:

    • קולפים את הפפאיה וחותכים לג'וליינים דקים ככל האפשר
    • פורסים את עגבניות השרי וחותכים את השעועית הירוקה לקטעים של 2-1.5 ס"מ
    • פורסים את הצ'ילי לטבעות
  2. הרכבת המנה:

    • מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה רחבה ומתבלים ברוטב ויניגרט
    • מוסיפים את השום לכל מרכיבי הסלט בעירבוב
    • מגישים בכלי אסייאתי מתאים ומפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים