שוטפים את הנבטים פעמיים במים קרים, ומסירים פולים רקובים או צפים. מביאים לרתיחה במים מומלחים במשך 7 דקות עם המכסה על הסיר. (אין לפתוח את המכסה עד לסיום הבישול)
מסננים, מעבירים למי קרח, מייבשים בטפיחה ומערבבים עם יתר המרכיבים
רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפון שלך?רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפד שלך?רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר שלך?שלכם Windows התקינו על מכשיר ה
לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לחצו על כפתור השיתוף