רכיבים
הכנת התוספת:
-
בצל ירוק 3.0 יחידות
-
נבטים 550.0 גרם
-
מים חמים 2.0 ליטר
-
שיני שום 2.0 יחידות
-
שמן שומשום 30.0 מ"ל
-
מלח 1.0 כפית
-
פלפל שחור גרוס 0.5 כפית
הוראות הכנה
-
הכנת התוספת:
- קוצצים דק את הבצלים
- קוצצים את שיני השום
- שוטפים את הנבטים פעמיים במים קרים, ומסירים פולים רקובים או צפים. מביאים לרתיחה במים מומלחים במשך 7 דקות עם המכסה על הסיר. (אין לפתוח את המכסה עד לסיום הבישול)
- מסננים, מעבירים למי קרח, מייבשים בטפיחה ומערבבים עם יתר המרכיבים
- טועמים ומתקנים תיבול