תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת התוספת:

  • בצל ירוק 3.0 יחידות
  • נבטים 550.0 גרם
  • מים חמים 2.0 ליטר
  • שיני שום 2.0 יחידות
  • שמן שומשום 30.0 מ"ל
  • מלח 1.0 כפית
  • פלפל שחור גרוס 0.5 כפית
  1. הכנת התוספת:

    • קוצצים דק את הבצלים
    • קוצצים את שיני השום
    • שוטפים את הנבטים פעמיים במים קרים, ומסירים פולים רקובים או צפים. מביאים לרתיחה במים מומלחים במשך 7 דקות עם המכסה על הסיר. (אין לפתוח את המכסה עד לסיום הבישול)
    • מסננים, מעבירים למי קרח, מייבשים בטפיחה ומערבבים עם יתר המרכיבים
    • טועמים ומתקנים תיבול