+

הכנת המנה:

  1. הכנת המנה:

    • פורסים את השומר
    • לאחר שטיפה וחיתוך של הירקות, מסדריםאת כל הירקותבתבנית גסטרונום מחוררת בשכבה אחת, כל סוג בנפרד
    • מחממים תנור במצב אדים ל-100 מעלות, מאדים את הירקות אידוי קצר כ- 3-5 דקות ומקררים מיד במי קרח
    • מערבבים את הירקות הקרים עם שמן זית ורוטב לימון ושמן זית
    • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם שקדים פרוסים קלויים לקישוט

    • ניתן להגיש קר או חם
    • ניתן לגוון ולהחליף את מגוון הירקות בקולרבי, כרוב לבן, זוקיני, עלי מנגולד, אפונה ופול ירוק
+