גרסה זו הולכת עם הכיוון הבריא עד הסוף והופכת את המנה לסלט חם-קר. עלי התרד חיים, וכך גם הבצל, ואילו חזה העוף הצלוי קרוע ביד לנחתים ומונח על המצע הירוק לצד עגבניות צלויות. צלחת אישית חצי עמוקה מתאימה מאוד להגשת סלט כמנה עיקרית אישית. השוליים הכחולים מעצימים את הרעננות ואת הדימוי הבריא.

רכיבים
הכנת העוף:
-
חזה עוף 2.0 ק"ג
-
??? ???
-
???
-
???? ????
-
סומק 1.0 כפות
הרכבת המנה:
-
עגבניות שרי 1.5 ק"ג
-
עלי תרד 2.0 ק"ג
-
בצל סגול 500.0 גרם
-
סומק
-
פיסטוק מקולף קלוי 40.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת העוף:
- מורחים את חזה העוף בשמן זית ומתבלים במלח, פלפל ומעט סומק
- צולים על גריל או פלנצ'ה. ניתן לבצע צריבה (סגירה) לפני הסרוויס ולהשלים צלייה בתנור בעת ההזמנה
-
הרכבת המנה:
- מתבלים את עגבניות השרי במלח, פלפל ומעט שמן זית. צולים בתנור חם למשך12-10 דקות ומצננים
- בקערה גדולה מערבבים עלי תרד, בצל סגול פרוס, עגבניות שרי צלוית ופילה של לימון. ומסדרים בצלחות הגשה עמוקות
- מעל כל סלט קורעים את חזה העוף לרצועות
- מתבלים ברוטב לימון ושמן זית בתוספת סומק
- מפזרים פיסטוק