+

הכנת הרוטב:

הכנת המנה:

  • עלי כוסברה 1 חופן
  • בצל ירוק 2 יחידות
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 2 יחידות
  • בוטנים מטוגנים וגרוסים 100 גרם
  • דלורית (מקולפת ונקייה מגרעינים) 1 ק"ג
  • קולרבי מקולף 1 ק"ג
  1. הכנת הרוטב:

    • מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים לפי הצורך
  2. הכנת המנה:

    • חותכים את הדלורית והקולרבי לרצועות דקות בעזרת מנדולינה. מערבבים בקערה עם עלי הכוסברה והבצל הירוק, מתבלים ברוטב ומגישים עם בוטנים גרוסים מעל וצ'ילי חריף פרוס
+