סלופי ג'ו
כריך עם בשר טחון מטוגן, מיונז, בצל סגול ומלפפון חמוץ

רכיבים
הרכבת המנה:
-
בצל סגול 50.0 טבעות
-
פרוסות מלפפון חמוץ 50.0 פרוסות
-
לחמניית ג'בטה 10.0 יחידות
-
עלי חסה
הוראות הכנה
-
הכנת הבשר:
- מטגנים את הבשר הטחון
- צולים את הבשר הטחון והבצל על מחבת ולאחר השחמת הבשר מתבלים ברוטב נפאלי, מלח ופלפל שחור גרוס. שומרים חם
-
הרכבת המנה:
- מחממים את לחמניית הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
- מורחים על תחתית הג'בטה שכבה נדיבה של מיונז ורוטב צ'ילי מתוק, ומסדרים מעל חסה, בשר מטוגן חם, טבעות בצל ומלפפון