+

הרכבת המנה:

  • בצל סגול 50 טבעות
  • פרוסות מלפפון חמוץ 50 פרוסות
  • לחמניית ג'בטה 10 יחידות
  • עלי חסה
  1. הכנת הבשר:

    • מטגנים את הבשר הטחון
    • צולים את הבשר הטחון והבצל על מחבת ולאחר השחמת הבשר מתבלים ברוטב נפאלי, מלח ופלפל שחור גרוס. שומרים חם
  2. הרכבת המנה:

    • מחממים את לחמניית הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הג'בטה שכבה נדיבה של מיונז ורוטב צ'ילי מתוק, ומסדרים מעל חסה, בשר מטוגן חם, טבעות בצל ומלפפון