סופגניית עקיצת הדבורה
סופגניה בציפוי שקדים פרוסים מסוכרים ובמילוי קרם פטיסייר

רכיבים
הכנת הציפוי:
-
חלבון 150 גרם
-
אבקת סוכר 250 גרם
-
שקדים פרוסים 750 גרם
הכנת המילוי:
-
שמנת מתוקה 1 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הציפוי:
- מערבבים בקערה את החלבון ואבקת הסוכר
- מוסיפים שקדים פרוסים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד
- מפזרים את התערובת בתבנית אפייה
- מכניסים את התבנית לתנור בחום 160 מעלות עד לקבלת קירמול וייבוש השקדים
-
הכנת המילוי:
- מקציפים שמנת מתוקה
- מוסיפים תוך כדי הקצפה אבקת קרם פטיסייר עד קבלת קרם אוורירי ויציב
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בקרם פטיסייר ומורחים אותו גם מעל הסופגניה כבסיס לציפוי
- "טובלים" את הסופגניה בתבנית השקדים המקורמלים ומפזרים אבקת סוכר מעל