רכיבים
הכנת הציפוי:
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
חלבון 500.0 גרם
הכנת המילוי:
-
מיץ לימון 250.0 גרם
-
????? ?????
-
סוכר 80.0 גרם
-
ביצים 250.0 גרם
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 300.0 גרם
-
חמאת קקאו 20.0 גרם
הכנת הספוג:
-
סוכר 200.0 גרם
-
ביצים 400.0 גרם
-
מלח 15.0 גרם
-
קמח 50.0 גרם
-
???? ????
הוראות הכנה
-
הכנת הציפוי:
- מרתיחים בסיר את החלבון והסוכר עד שמגיעים ל-60 מעלות
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב
- מניחים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
-
הכנת המילוי:
- מרתיחים בסיר על אש בינונית מיץ לימון, גרידת לימון, סוכר, ביצים ושוקולד לבן ומערבבים עד שמגיעים ל-83 מעלות
- בכלי אחר שמים שוקולד לבן וחמאת קקאו
- מעבירים את התערובת שהרתחנו לכלי עם השוקולד וחמאת הקקאו ומערבבים בבלדר עד לקבלת אמולסיה
-
הכנת הספוג:
- מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
- מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית נענע
- ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בקרם לימון
- מזלפים את המרנג על הסופגניה
- שורפים את המרנג מעט בעזרת ברנר