+

הכנת הציפוי:

  • סוכר 1 ק"ג
  • חלבון 500 גרם

הכנת המילוי:

הכנת הספוג:

  • סוכר 200 גרם
  • ביצים 400 גרם
  • מלח 15 גרם
  • קמח 50 גרם
  • מחית נענע
  1. הכנת הציפוי:

    • מרתיחים בסיר את החלבון והסוכר עד שמגיעים ל-60 מעלות
    • מעבירים את התערובת לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב
    • מניחים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
  2. הכנת המילוי:

    • מרתיחים בסיר על אש בינונית מיץ לימון, גרידת לימון, סוכר, ביצים ושוקולד לבן ומערבבים עד שמגיעים ל-83 מעלות
    • בכלי אחר שמים שוקולד לבן וחמאת קקאו
    • מעבירים את התערובת שהרתחנו לכלי עם השוקולד וחמאת הקקאו ומערבבים בבלדר עד לקבלת אמולסיה
  3. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית נענע
    • ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
  4. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בקרם לימון
    • מזלפים את המרנג על הסופגניה
    • שורפים את המרנג מעט בעזרת ברנר
+