תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה

  • בטטה חתוכה לקוביות קטנות 400.0 גרם
  • גזר חתוך לקוביות קטנות 100.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות קטנות 100.0 גרם
  • מים 1.5 ליטר
  • קרם קוקוס 200.0 גרם
  • ג'ינג'ר 25.0 גרם
  • מיץ לימון 50.0 גרם
  1. הכנת המנה

    • מטגנים בטטה, גזר ובצל בסיר עמוק עד לריכוך הירקות 
    • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
    • מוסיפים את אבקת מרק הירקות הכתומים ומערבבים 
    • מביאים לרתיחה חוזרת 
    • לאחר הסמכת המר, מוסיפים את הקרם קוקוס, רוטב צ'ילי מץוק, ג'נג'ר ומיץ לימון
    • טועמים ומשפרים טעמים
    • ניתן לטחון את המרק עם מוט ריסוק (רמבו)
    • מדלים במים נוספים במידה והמרק סמיך