רכיבים
הכנת המנה
-
בצל מטוגן 30.0 גרם
-
נקניקיות מרגז 2.0 יחידות
-
לחמניית פרנה מרוקאית 1.0 יחידה
-
פרוסות עגבנייה 3.0 יחידות
-
טבעות בצל סגול 3.0 יחידות
-
חסת אייסברג קצוצה 30.0 גרם
-
מלפפוני קורניש חצויים 3.0 יחידות
-
איולי מרוקאי - על פי מתכון 30.0 גרם
הכנת האיולי מרוקאי - מתכון ל-30 מנות
-
לימון כבוש 250.0 גרם
-
אריסה מרוקאית 250.0 גרם
-
איולי מרוקאי - על פי מתכון
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- מחממים את לחמניית הפרנה במסוע או על פלנצ'ה
- צולים את הסמאש בורגר ואת נקניקיות המרגז למידה הרצויה
- מסדרים על תחתית הפרנה חסת אייסברג, פרוסות עגבנייה, חצאי קורנישונים וטבעות בצל. מניחים מעל הסמאש בורגר ומעליו את נקניקיות המרגז
- מזלפים איולי מרוקאי ומעליו מניחים את הבצל המטוגן
-
הכנת האיולי מרוקאי - מתכון ל-30 מנות
- טוחנים את הלימון הכבוש למרקם חלק
- מערבבים את הלימון הטחון עם האריסה לתערובת אחידה
- מחדירים בתנועת קיפול את האריסה והלימון הכבוש אל תוך המיונז עד לקבלת מרקם אחיד ויציב
- מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצה אל תוך האיולי
- מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים