+

הכנת המנה

  • בצל מטוגן 30 גרם
  • נקניקיות מרגז 2 יחידות
  • לחמניית פרנה מרוקאית 1 יחידה
  • פרוסות עגבנייה 3 יחידות
  • טבעות בצל סגול 3 יחידות
  • חסת אייסברג קצוצה 30 גרם
  • מלפפוני קורניש חצויים 3 יחידות
  • איולי מרוקאי - על פי מתכון 30 גרם

הכנת האיולי מרוקאי - מתכון ל-30 מנות

  1. הכנת המנה

    • מחממים את לחמניית הפרנה במסוע או על פלנצ'ה
    • צולים את הסמאש בורגר ואת נקניקיות המרגז למידה הרצויה
    • מסדרים על תחתית הפרנה חסת אייסברג, פרוסות עגבנייה, חצאי קורנישונים וטבעות בצל. מניחים מעל הסמאש בורגר ומעליו את נקניקיות המרגז
    • מזלפים איולי מרוקאי ומעליו מניחים את הבצל המטוגן
  2. הכנת האיולי מרוקאי - מתכון ל-30 מנות

    • טוחנים את הלימון הכבוש למרקם חלק
    • מערבבים את הלימון הטחון עם האריסה לתערובת אחידה
    • מחדירים בתנועת קיפול את האריסה והלימון הכבוש אל תוך המיונז עד לקבלת מרקם אחיד ויציב
    • מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצה אל תוך האיולי
    • מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים
+