רכיבים
אופן ההכנה
-
גרידת תפוז מ-4 תפוזים 1.0 יחידה
-
קלאסיק תפוז קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 50.0 גרם
-
אבקת קקאו 300.0 גרם
-
קצפת צמחית 1.0 ליטר
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה
- בסיר מחממים קצפת לטמפרטורה של 50 מעלות
- מוסיפים פנימה שוקולד מומס, גרידת תפוז וקלאסיק תפוז ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד
- על מגש מרופד בנייר אפייה, מזלפים צנורות מהתערובות
- מפזרים מעל אבקת קקאו ומכניסים למקרר להתקשות
- חותכים למקלות, מגלגלים באבקת קקאו ומגישים