+

אופן ההכנה

  • גרידת תפוז מ-4 תפוזים 1 יחידה
  • קלאסיק תפוז קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 50 גרם
  • אבקת קקאו 300 גרם
  1. אופן ההכנה

    • בסיר מחממים קצפת לטמפרטורה של 50 מעלות
    • מוסיפים פנימה שוקולד מומס, גרידת תפוז וקלאסיק תפוז ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה
    • מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד
    • על מגש מרופד בנייר אפייה, מזלפים צנורות מהתערובות
    • מפזרים מעל אבקת קקאו ומכניסים למקרר להתקשות
    • חותכים למקלות, מגלגלים באבקת קקאו ומגישים