רכיבים
אופן ההכנה:
-
שיני שום 20.0 יחידות
-
פלפל ירוק חריף 4.0 יחידות
-
פפריקה מתוקה 4.0 כפות
-
שמן סויה 500.0 מ"ל
-
סוכר 2.0 כפית
-
מלח 2.0 כפות
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- מטגנים ומקלפים את הפלפלים הירוקים
- מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול מלבד התבלינים, ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעה ומערבבים כל כמה דקות תוך כדי בישול
- בקערה נפרדת מערבבים את השמן והתבלינים לקבלת "שמן אדום", ומזלפים לסיר תוך כדי ערבוב