קרא עוד
מוס שוקולד לבן עם תפוחים ודבש

רכיבים
הכנת הבסיס:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 500.0 גרם
-
מלית תפוחים מוכנה 300.0 גרם
הכנת המוס:
-
חלמונים 120.0 גרם
-
ביצים 200.0 גרם
-
דבש 500.0 גרם
-
ג'לטין 30.0 גרם
-
מים קרים 150.0 מ"ל
-
שמנת מתוקה 2.0 ליטר
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 0.9 ק"ג
-
מלית קוביות תפוחים 600.0 גרם
הכנת הציפוי (גלסאז'):
-
שמנת מתוקה 0.9 ליטר
-
נפאז' 600.0 גרם
-
ג'לטין 12.0 גרם
-
מים 60.0 מ"ל
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 1.5 ק"ג
-
צבע מאכל אדום 1.0 יחידה