תפריט

רכיבים

+

ירקות מוחמצים

  • גזרים בינוניים, מקולפים, חתוכים לרצועות דקות 4.0 יח'
  • גבעולי סלרי, חתוכים לרצועות דקות לאחר הסרת הקצה העליון והתחתון 3.0 יח'
  • מים רותחים 4.0 כוסות
  • סוכר לבן 350.0 גרם
  • מלח 10.0 כפית
  • חומץ יין אורז 2.0 כוסות

ממרח חמאת בוטנים

מילוי מוסר ים

קישוט

  • כוסברה קצוצה 0.5 צרור
  • עלי נענע 50.0 גרם
  • בצל ירוק פרוס 200.0 יחידות

לחמניות קלויות


...

הוראות הכנה

  1. ירקות מוחמצים

    ממיסים מלח וסוכר במים חמים, מוסיפים חומץ אורז. מוסיפים גזר וסלרי ומניחים לעמוד במשך שעה לפחות. מרוקנים את הנוזלים ושומרים לבניית הכריך. עיסוי הירקות במלח וסוכר לפני הוספת הנוזלים יסייע להאיץ את תהליך ההחמצה.
  2. ממרח חמאת בוטנים

    מחברים בין כל המרכיבים במעבד מזון עד למיזוג.
  3. מילוי מוסר ים

    מבשלים את מוסר הים בסיר עם מים מומלחים. כ11- דקות לכל חצי קילו דג. מוציאים מהמים לתוך אמבט קרח. בתוך קערה, טורפים יחד מיונז 'הלמנ'ס', רוטב סויה בסגנון סיני ׳קנור׳, שמן שומשום, מיץ וגרידת לימון. מוציאים את מוסר הים המבושל מהקירור וקוצצים בחיתוך גס. מקפלים בעדינות את מוסר הים לתוך תערובת המיונז. מכסים ומקררים עד השימוש
  4. קישוט

    מערבבים את כל עשבי התיבול.
  5. לחמניות קלויות

    מורחים כמויות שוות של מיונז 'הלמנ'ס' בצד החיצוני של כל לחמנייה. על משטח שטוח, או בתוך מחבת, קולים את שני צדיה של כל לחמנייה עד לצבע חום זהוב.
  6. להרכבת המנה

    מורחים את ממרח חמאת הבוטנים על צד פנימי אחד של הלחמניות הקלויות. ממלאים כל לחמנייה במילוי מוסר ים. מעל כל לחמנייה מוסיפים ירקות מוחמצים. מפזרים את רכיבי הקישוט למעלה
    להרכבת המנה ירקות מוחמצים ממרח חמאת בוטנים מילוי מוסר ים חומרים לקישוט לחמניות קלויות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט