+

הכנת המנה:

קישוט המנה:

  • צרור פטרוזיליה ללא גבעול 1 קורט
  • צרור בצל ירוק חתוך בצורה אלכסונית 1 קורט
  • פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך בצורה אלכסונית 2 יחידות
  • סומק 1 כפות
  1. הכנת המנה:

    • קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות עבות
    • חותכים את קצוות השוקיים בעזרת סכין מקצועית
    • מרתיחים 5 ליטר מים בסיר
    • מוסיפים את הבצל, השוקים, הפלפל האנגלי והמוסקט ומבשלים כשעה. מוסיפים את החומוס המבושל ומבשלים חצי שעה נוספת
    • מעבירים את הנוזלים בלבד לסיר רחב ונמוך ומוסיפים את הפתיתים
    • מבשלים תוך כדי ערבוב כ-8-7 דקות עד שהפתיתים מתרככים
    • מוסיפים את השוקיים, הבצל והחומוס שנותרו בסיר הבישול, ומערבבים בעדינות כדי שהשוקיים לא יפרקו
  2. קישוט המנה:

    • מומלץ להשרות את הרכיבים במי קרח לטובת החוזק והמראה המבריק

    • מגישים בכלי רחב ונמוך למרכז השולחן ומקשטים בסומק, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק וצ'ילי
+