רכיבים
הכנת בלילת המאפינס:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג
הכנת מילוי הגבינה:
-
גבינת ריקוטה 400.0 גרם
-
סוכר 150.0 גרם
-
גרידת לימון 0.5 יחידות
-
אבקת קרם פטיסייר 100.0 גרם
הכנת תפוחים מקורמלים:
-
תפוחי עץ 7.0 יחידות
-
סוכר 300.0 גרם
-
גלוקוזה 100.0 גרם
-
מים 100.0 מ"ל
-
גרידת תפוז 0.5 יחידות
-
מיץ תפוזים 10.0 מ"ל
הכנת שטרוייזל וניל:
-
מרגרינה מחמאה 800.0 גרם
-
סוכר 800.0 גרם
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4.0 כפיות
-
???
הוראות הכנה
-
הכנת בלילת המאפינס:
- מכינים את המאפינס לפי ההוראות ע"ג האריזה
-
הכנת מילוי הגבינה:
- מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה
-
הכנת תפוחים מקורמלים:
- מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים בעובי 2 ס"מ
- שופכים לסיר נירוסטה את המים, הסוכר והגלוקוזה ומערבבים קלות על אש בינונית עד לקרמול כהה
- מוסיפים לקרמל מיץ תפוזים, פלחי תפוזים וגרידת תפוז
- מערבבים ומבשלים כ-5-4 דקות
-
הכנת שטרוייזל וניל:
- מעבדים סוכר וחמאה עד קבלת תערובת חלקה בקערת מיקסר עם וו גיטרה
- מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח, עד לקבלת מרקם פירורי
- אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון צהוב ומצננים
-
הרכבת המאפינס:
- מזלפים לקוקוטים את בלילת המאפינס
- מזלפים את מילוי הגבינה לתוך בלילת המאפינס באמצעות שק זילוף
- מניחים בחלק העליון של הקוקוט ומעל הבלילה פלח תפוח מקורמל ומפזרים מעל את פרורי השטרוייזל
- אופים בחום של 175 מעלות למשך 15-12 דקות