קרא עוד
מאפינס שוקולד במילוי גבינת ריקוטה ותפוחים מקורמלים

רכיבים
הכנת בלילת המאפינס:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג
הכנת מילוי הגבינה:
-
גבינת ריקוטה 400.0 גרם
-
סוכר 150.0 גרם
-
גרידת לימון 0.5 יחידות
-
אבקת קרם פטיסייר 100.0 גרם
הכנת תפוחים מקורמלים:
-
תפוחי עץ 7.0 יחידות
-
סוכר 300.0 גרם
-
גלוקוזה 100.0 גרם
-
מים 100.0 מ"ל
-
גרידת תפוז 0.5 יחידות
-
מיץ תפוזים 10.0 מ"ל
הכנת שטרוייזל וניל:
-
מרגרינה מחמאה 800.0 גרם
-
סוכר 800.0 גרם
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4.0 כפיות