+

הרכבת המנה:

  1. הרכבת המנה:

    • מכינים מאבקת חגיגה "מאפינס וניל" כמות במשקל של 2.5 ק"ג על פי הוראות ההכנה על גבי האריזה
    • מכינים את קרם הברולה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה
    • מזלפים בכלי מסה של מאפינס וניל בעובי של חצי ס"מ. אופים בחום של 175 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש ומצננים לטמפרטורת החדר
    • את קרם הברולה יוצקים מעל המאפינס ומעבירים למקרר להתייצבות
    • מניחים מעל בננות פרוסות או אפרסקים, זורים מעל מעט סוכר דמררה בשכבה דקה ואחידה ומשחימים בעזרת ברנר
+