תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת העוף והירקות:

  • שום 200.0 גרם
  • חזה עוף 500.0 גרם
  • גזר 200.0 גרם
  • בצל 1.0 יחידות
  • פלפל אדום 1.0 יחידות
  • פלפל ירוק 1.0 יחידות
  • עלי דפנה 1.0 יחידות
  • אורגנו 20.0 גרם
  • טימין 20.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס 20.0 גרם
  • חומץ 150.0 מ"ל
  • שמן זית 200.0 גרם

הרכבת המנה:

  1. הכנת העוף והירקות:

    • מטגנים שום בשמן
    • מוסיפים חזה עוף
    • לאחר 5 דקות מוסיפים גזר, בצל ופלפלים חתוכים, וגם עשבי תיבול ותבלינים
    • לאחר 3 דקות, מוסיפים חומץ לבן וממשיכים לבשל למשך 10 דקות נוספות
    • מכסים ומכניסים למקרר
  2. הרכבת המנה:

    • מורחים טפנד עגבניות מיובשות עלפרוסות הלחם הקלוי
    • מניחים את העוף והירקות על הצנימים
    • ניתן להגיש בתוספת איולי שום ו/או ספייסי מיו