תפריט
נקודות יו-שף
+

אופו ההכנה:

  • בשר טחון 70% בשר 30% שומן (סגור במחבת) 1.0 ק"ג
  • בצל חתוך לקוביות 1.0 ק"ג
  • רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום 200.0 גרם
  • ג'בטה / פרנה / חלית 10.0 יחידות
  • שומשום שחור 25.0 גרם
  • שומשום לבן 25.0 גרם
  • בוטנים קלויים ושבורים 100.0 גרם
  • צנונית פרוסה לטבעות דקות / כוסברה / טבעות צ'ילי חריף / בצל ירוק
  • חמוצים יפנים קימצ'י או מלפפון אסייאתי בתחמיץ 2.0 גרם

רטבים:

  1. אופו ההכנה:

    • מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל
    • מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה 
    • מוסיפים את הרוטב להקפצה בסגנון תאילנדי ומבשלים קלות
    • מוסיפים את הפלפלים האדומים והירוקים ומבשלים עוד מספר דקות
    • טועמים ומשפרים טעמים 
    • מסדרים את תוכן המנה והרטבים בהתאמה לתמונה
  2. רטבים:

    • שופכים את הרטבים לבקבוקים לחיצים (סוויזרים) ומגישים