כריך שפונדרה
נתחי שפונדרה בצלייה ארוכה, מוקפצים ברוטב ברביקיו ומוגשים עם בצל מטוגן וספייסי מיונז

רכיבים
הכנת המנה:
-
לחמניית המבורגר 10 יחידות
-
טבעות בצל סגול 20 יחידות
-
פרוסות מלפפון חמוץ 20 יחידות
-
פרוסות עגבנייה צלויות 20 יחידות
-
חסת אייסברג 200 גרם
-
נתחי שפונדרה מרוככת חתוכים לקוביות 1*1 ס"מ 1.6 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- צולים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב ברביקיו
- מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
- מסדרים על תחתית הלחמנייה את החסה, הבצל הסגול, מלפפון חמוץ ועגבנייה צלויה
- מניחים מעל את נתחי השפונדרה, מזלפים ספייסי מיו ומעטרים בבצל ירוק קצוץ