תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנה:

  • פילה סלמון 1.2 ק"ג
  • תלתלי בצל ירוק 50.0 גרם
  • צנונית פרוסה 50.0 גרם
  • שומשום שחור 25.0 גרם
  • שומשום לבן 25.0 גרם
  • מלפפונים בתחמיץ (לצד המנה) 1.0 ק"ג
  • ג'בטה / פרנה / חלית 10.0 יחידות
  • מלפפון פרוס לטבעות 100.0 גרם
  1. אופן הכנה:

    • משרים פילה סלמון ברוטב חרדל וסילאן במשך כשעתיים
    • מניחים את פילה הסלמון, לאחר ההשרייה, ע"ג נייר אפייה בגסטרונום 7
    • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות 
    • מסדרים את כל חומרי הגלם החתוכים מראש בעמדת ההגשה
    • מסדרים את הכריך בהתאם לתמונה