תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הכריך:

  • לחמניית פרנה מרוקאית 10.0 יחידה
  • תפוח אדמה זעיר מבושל ופרוס 10.0 יחידות
  • עלי רוקט 300.0 גרם
  • פרוסות עגבנייה 30.0 פרוסות
  • פרוסות מלפפון חמוץ 30.0 פרוסות
  • טבעות בצל סגול 30.0 פרוסות
  • פרוסות לימון דקיקות 30.0 פרוסות
  • כוסברה קצוצה 1.0 חופן
  • צלפים 40.0 יחידות
  • זיתי טאסוס מגולענים 30.0 יחידות
  • איולי מרוקאי - לפי מתכון 700.0 גרם
  • חזה עוף 1.6 ק"ג

הכנת איולי מרוקאי:

  • לימון כבוש 120.0 גרם
  • אריסה מרוקאית 120.0 גרם
  1. הכנת הכריך:

    • צורבים על הפלנצ'ה את נתח חזה העוף ופורסים לרצועות
    • מחממים את הפרנה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הפרנה שכבה נדיבה של איולי אריסה ומסדרים מעל עלי רוקט, פרוסות תפו"א, פרוסות עגבנייה, נתחי העוף, פרוסות לימון, זיתי טאסוס, צלפים, בצל סגול, מלפפון חמוץ וכסוברה
    • מזלפים כמות נוספת של איולי אריסה מעל, סוגרים את הכריך ומגישים
  2. הכנת איולי מרוקאי:

    • טוחנים את הלימון כבוש למרקם חלק
    • מערבבים את הלימון הטחון עם האריסה לתערובת אחידה
    • מחדירים בתנועות קיפול את האריסה והלימון הכבוש אל תוך המיונז עד לקבלת מרקם אחיד ויציב
    • מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצה אל תוך האיולי
    • מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים