רכיבים
הכנת הדג:
-
פילה סלמון מאודה 800.0 גרם
הרכבת המנה:
-
בצל ירוק 100.0 גרם
-
שמיר טרי קצוץ 50.0 גרם
-
עגבניות פרוסות 300.0 גרם
-
לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 10.0 יחידות
-
עלי בייבי צעירים 100.0 גרם
-
צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 10.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת הדג:
- מנקים את הדג משאריות שומן ומסירים את העור
- מסדרים את הפילה בתבנית גסטרונום מחוררת או בסיר אידוי. מתבלים במלח, פלפל ומעט מיץ לימון
- מאדים בתנור במצב אדים למשך 10 דקות או בסיר אידוי למשך כ-7 דקות
-
הרכבת המנה:
- מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
- מורחים על תחתית הלחמנייה חרדל דיז'ון ומסדרים מעל את הארוגולה, פרוסות העגבנייה, פרוסות הדג וצ'ילי חריף. מעטרים בבצל ירוק ושמיר.
- מורחים על חלקה העליון של הלחמנייה איולי שום וסוגרים את הכריך
- ניתן להגיש בכריך חם או קר