כריך נקניקיות צ'וריפן
כריך עם נקניקיות צ'וריסו, בצל מטוגן ואיולי ברביקיו מעושן

רכיבים
הכנת המנה:
-
נקניקיית צ'וריסו 10 יחידות
-
איולי ברביקיו - על פי מתכון 450 גרם
-
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 500 גרם
-
בצל יבש פרוס 500 גרם
-
לחמניית ילדים 10 יחידות
הכנת איולי ברביקיו:
-
שמן שומשום 1 כפית
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- פורסים את הלחמנייה לאורכה
- צולים את הנקניקייה על הפלנצ'ה עד למידה הרצויה
- צולים את הבצל והפלפלים על הפלנצ'ה
- מניחים את הנקניקייה בתוך הלחמניה וממלאים בבצל והפלפלים הצלויים
- מזלפים איולי ברביקיו מעל ומגישים
-
הכנת איולי ברביקיו:
- מערבבים את כל המרכיבים בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
- מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים