תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה

  • פרגיות חתוכות לרצועות וצרובות במחבת 1.0 ק"ג
  • בצל חתוך לרצועות דקות 100.0 גרם
  • רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום 300.0 גרם
  • בוטנים קלויים ושבורים 100.0 גרם

קישוט המנה

  • כוסברה
  • צנונית פרוסה
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ
  • צ'ילי אדום טרי קצוץ
  • שומשום שחור
  • שומשום לבן
  • בצל ירוק קצוץ
  • מלפפונים בתחמיץ (לצד המנה)

רטבים

  1. אופן ההכנה

    • צורבים את הפרגיות במחבת 
    • מקפיצים את הבצל ואת רצועות הפלפל והבצל
    • מערבבים את רצועות הפרגית עם רצועות הפלפלים והבצל, מתבלים עם רוטבי הבישול: צ'ילי מתוק וסצו'אן ומחממים לפי הצורך בתנור 
    • מסדרים את תוכן המנה והרטבים בהתאם לתמונה
  2. קישוט המנה

    • מעטרים בכוסברה / בצל ירוק / צנונית / צ'ילי אדום חריף / שומשום לבן ושחור
  3. רטבים

    • שמים את הרטבים בבקבוק לחיץ (סקוויזר) ומגישים