רכיבים
אופן ההכנה
-
פרגיות חתוכות לרצועות וצרובות במחבת 1.0 ק"ג
-
בצל חתוך לרצועות דקות 100.0 גרם
-
רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום 300.0 גרם
-
בוטנים קלויים ושבורים 100.0 גרם
קישוט המנה
-
כוסברה
-
צנונית פרוסה
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ
-
שומשום שחור
-
שומשום לבן
-
בצל ירוק קצוץ
-
מלפפונים בתחמיץ (לצד המנה)
רטבים
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה
- צורבים את הפרגיות במחבת
- מקפיצים את הבצל ואת רצועות הפלפל והבצל
- מערבבים את רצועות הפרגית עם רצועות הפלפלים והבצל, מתבלים עם רוטבי הבישול: צ'ילי מתוק וסצו'אן ומחממים לפי הצורך בתנור
- מסדרים את תוכן המנה והרטבים בהתאם לתמונה
-
קישוט המנה
- מעטרים בכוסברה / בצל ירוק / צנונית / צ'ילי אדום חריף / שומשום לבן ושחור
-
רטבים
- שמים את הרטבים בבקבוק לחיץ (סקוויזר) ומגישים