כריך אנטריקוט
כריך נתחי אנטריקוט דקיקים עם ספייסי מיו, סלסה עגבניות, בצל מטוגן וחסה

רכיבים
הכנת סלסה עגבניות:
-
עגבניות 5 יחידות
-
כוסברה קצוצה 0.5 צרור
-
מלח גס
-
פלפל שחור גרוס
הרכבת המנה:
-
לחמניית ג'בטה 10 יחידות
-
פרוסות אנטריקוט מיושן דקיקות 1.5 ק"ג
-
שמן זית
-
בצל מטוגן 10 יחידות
-
עלי חסה
-
מלח גס
-
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
-
הכנת סלסה עגבניות:
- מקלפים את העגבניות, מנקים גרעינים וחותכים לקוביות
- מערבבים את כל המצרכים בקערה
-
הרכבת המנה:
- מתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל וצולים על הפלנצ'ה עם מעט שמן עד למידת העשייה הרצויה
- מורחים שכבה נדיבה של מיונז על תחתית הכריך ועל חלקו העליון. מניחים על המיונז את החסה, רצועות האנטריקוט, הבצל המטוגן והסלסה
- מסדרים על תחתית הלחם ממרח ספייסי מיו הלמנ'ס, חסה, רצועות האנטריקוט והבצל המטוגן
- מזלפים ספייסי מיו מעל ומגישים