קרא עוד
כפתורי פבלובה עם קרם וניל

רכיבים
מתכון להכנת מרנג שוויצרי:
-
חלבון ביצה 1.0 ליטר
-
סוכר 2.0 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:
-
מרגרינה מחמאה 2.0 ק"ג
-
שקדים טחונים 1.6 ק"ג
-
קורנפלור 800.0 גרם
-
מלח 1.0 כפית
-
קמח 800.0 גרם
-
סוכר דמררה 2.0 ק"ג
-
קוקוס לבן 1.6 ק"ג
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
הרכבת המנה:
-
מרנג שוויצרי 1.0 יחידה
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
שטרויזל קוקוס 1.0 יחידה
-
אבקת סוכר 100.0 גרם