+

מתכון להכנת מרנג שוויצרי:

  • חלבון ביצה 1 ליטר
  • סוכר 2 ק"ג

מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:

מתכון להכנת קרם דיפלומט:

הרכבת המנה:

  1. מתכון להכנת מרנג שוויצרי:

    • מחממים סיר עם מים רותחים על אש נמוכה
    • מערבבים בקערה את החלבון והסוכר ומניחים מעל הסיר, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לחום של 60 מעלות
    • מעבירים את התערובת החמה לקערת המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת מרנג יציב ומבריק
    • בעזרת שק זילוף מזלפים "כפתורי פבלובה" על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
    • אופים בחום של 80 מעלות עד לייבוש מוחלט ומצננים
  2. מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת מסה חלקה
    • מערבבים בקערה את כל המוצרים היבשים ומוסיפים למיקסר לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לגוון זהוב ומצננים
  3. מתכון להכנת קרם דיפלומט:

    • מקציפים בקערת מיקסר קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית

  4. הרכבת המנה:

    • מפזרים על צלחת פירורי שטרויזל
    • מזלפים מעל נקודה של קרם וניל ומניחים כפתור של מרנג
    • מפזרים מסביב פירות יער עטופים ברוטב תות שדה ומפזרים אבקת סוכר
+