קרא עוד
טרייפל פבלובה, לימונענע ושטרוייזל

רכיבים
מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":
-
חלבון ביצה 1.0 ליטר
-
סוכר לבן 2.0 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל וניל:
-
מרגרינה מחמאה 800.0 גרם
-
סוכר לבן 0.8 ק"ג
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4.0 כפיות
-
קורט מלח 1.0 יחידה
מתכון להכנת קרם לימונענע:
-
גרידת לימון מ-8 לימונים 1.0 יחידה
-
גבעול נענע קצוצה 10.0 יחידות
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 2.0 ק"ג
-
מיץ לימון מ-8 לימונים 1.0 יחידה