תפריט
נקודות יו-שף
+

מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":

  • חלבון ביצה 1 ליטר
  • סוכר לבן 2 ק"ג

מתכון להכנת שטרויזל וניל:

  • מרגרינה מחמאה בלו-בנד 200 גרם 800 גרם
  • סוכר לבן 0.8 ק"ג
  • קמח 1.3 ק"ג
  • תמצית וניל 4 כפיות
  • קורט מלח 1 יחידה

מתכון להכנת קרם לימונענע:

  • גרידת לימון מ-8 לימונים 1 יחידה
  • גבעול נענע קצוצה 10 יחידות
  • מיץ לימון מ-8 לימונים 1 יחידה
  1. מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":

    • מחממים סיר עם מים רותחים על אש נמוכה. מערבבים בקערה את החלבון והסוכר ומניחים מעל הסיר, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לחום של 60 מעלות
    • מעבירים את התערובת החמה לקערת המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה
  2. מתכון להכנת שטרויזל וניל:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת מסה חלקה
    • מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל ומלח עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב ומצננים
  3. מתכון להכנת קרם לימונענע:

    • במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק
  4. הרכבת המנה:

    • מפזרים שכבה של שטרויזל (בעובי 2 ס"מ) בכלי או בקוקוט
    • מזלפים מעל שכבה של קרם לימונענע, מפזרים מעל פירות יער ומעליהם את תערובת המרנג
    • אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד לקבלת מרנג זהוב