טרייפל פבלובה, לימונענע ושטרוייזל
מנת מרנג עם קרם לימונענע ותוספת של שטרוייזל

רכיבים
מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":
-
חלבון ביצה 1 ליטר
-
סוכר לבן 2 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל וניל:
-
מרגרינה מחמאה 800 גרם
-
סוכר לבן 0.8 ק"ג
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4 כפיות
-
קורט מלח 1 יחידה
מתכון להכנת קרם לימונענע:
-
גרידת לימון מ-8 לימונים 1 יחידה
-
גבעול נענע קצוצה 10 יחידות
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 2 ק"ג
-
מיץ לימון מ-8 לימונים 1 יחידה
הוראות הכנה
-
מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":
- מחממים סיר עם מים רותחים על אש נמוכה. מערבבים בקערה את החלבון והסוכר ומניחים מעל הסיר, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לחום של 60 מעלות
- מעבירים את התערובת החמה לקערת המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה
-
מתכון להכנת שטרויזל וניל:
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת מסה חלקה
- מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל ומלח עד לקבלת מרקם פירורי
- אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב ומצננים
-
מתכון להכנת קרם לימונענע:
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק
-
הרכבת המנה:
- מפזרים שכבה של שטרויזל (בעובי 2 ס"מ) בכלי או בקוקוט
- מזלפים מעל שכבה של קרם לימונענע, מפזרים מעל פירות יער ומעליהם את תערובת המרנג
- אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד לקבלת מרנג זהוב