+

הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:

  • חזה עוף חתוך לרצועות דקות 240 גרם
  • בלילת טמפורה דלילה 500 גרם

הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:

  • פרגית טחונה 2 ק"ג
  • שום כתוש 40 גרם
  • גינג'ר כתוש 50 גרם
  • פלפל אדום קצוץ דק 100 גרם
  • כוסברה קצוצה 50 גרם
  • בצל סגול קצוץ 100 גרם
  • שמן שומשום 20 גרם
  • רוטב סויה מתוק קנור 50 גרם

מתכון להכנת בצל סגול כבוש:

  • מלח 20 גרם
  • סוכר 20 גרם
  • בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1 ק"ג

הרכבת לחמניית באו חזה עוף:

הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:

הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:

  1. הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:

    • מכניסים את רצועות חזה העוף לבלילת הטמפורה
    • מוציאים את חזה העוף מהבלילה באמצעות מלקחיים ומטגנים עד להזהבה
    • מוציאים מהשמן ומצננים
  2. הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:

    • מערבבים בקערה רחבה את הפרגית הטחונה עם שאר המרכיבים ולשים מספר דקות עד לקבלת מסה מעט דביקה ואחידה
    • יוצרים קבבים ושומרים בקירור חצי שעה לפחות לפני הצלייה
    • צולים את הקבבים על הפלנצ'ה
  3. מתכון להכנת בצל סגול כבוש:

    • מערבבים את פרוסות הבצל עם המלח והסוכר
    • משרים במשך 20 דקות
    • מסננים מהנוזלים ומגישים
  4. הרכבת לחמניית באו חזה עוף:

    • מקפיצים את נתחי העוף עם רוטב פאד תאי
    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מסדרים את נתחי העוף המוקפצים על הכרוב ומעטרים בנבטי חמניה
  5. הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:

    • מקפיצים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב שזיפים
    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מסדרים את נתחי השפונדרה על הכרוב ומעטרים בבצל כבוש
  6. הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:

    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מניחים את הקבב על הכרוב ומעטרים בתלתלי בצל ירוק
+