תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:

  • חזה עוף חתוך לרצועות דקות 240.0 גרם
  • בלילת טמפורה דלילה 500.0 גרם

הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:

  • פרגית טחונה 2.0 ק"ג
  • שום כתוש 40.0 גרם
  • גינג'ר כתוש 50.0 גרם
  • פלפל אדום קצוץ דק 100.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 50.0 גרם
  • בצל סגול קצוץ 100.0 גרם
  • שמן שומשום 20.0 גרם
  • רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 50.0 גרם

מתכון להכנת בצל סגול כבוש:

  • מלח 20.0 גרם
  • סוכר 20.0 גרם
  • בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג

הרכבת לחמניית באו חזה עוף:

  • לחמניית באו בגודל 40 גרם 1.0 יחידה
  • חזה עוף בטמפורה לפי מתכון 50.0 גרם
  • כרוב פרוס לרצועות דקות במנדולינה 10.0 גרם
  • נבטי חמנייה טריים 5.0 גרם

הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:

  • נתחי שפונדרה 50.0 גרם
  • רוטב שזיפים קנור 10.0 גרם
  • בצל סגול כבוש - על פי המתכון 10.0 גרם

הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:

  • קבב אסייתי - לפי מתכון 1.0 יחידה
  • תלתלי בצל ירוק 10.0 גרם
  1. הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:

    • מכניסים את רצועות חזה העוף לבלילת הטמפורה
    • מוציאים את חזה העוף מהבלילה באמצעות מלקחיים ומטגנים עד להזהבה
    • מוציאים מהשמן ומצננים
  2. הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:

    • מערבבים בקערה רחבה את הפרגית הטחונה עם שאר המרכיבים ולשים מספר דקות עד לקבלת מסה מעט דביקה ואחידה
    • יוצרים קבבים ושומרים בקירור חצי שעה לפחות לפני הצלייה
    • צולים את הקבבים על הפלנצ'ה
  3. מתכון להכנת בצל סגול כבוש:

    • מערבבים את פרוסות הבצל עם המלח והסוכר
    • משרים במשך 20 דקות
    • מסננים מהנוזלים ומגישים
  4. הרכבת לחמניית באו חזה עוף:

    • מקפיצים את נתחי העוף עם רוטב פאד תאי
    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מסדרים את נתחי העוף המוקפצים על הכרוב ומעטרים בנבטי חמניה
  5. הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:

    • מקפיצים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב שזיפים
    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מסדרים את נתחי השפונדרה על הכרוב ומעטרים בבצל כבוש
  6. הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:

    • חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
    • מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
    • מניחים את הקבב על הכרוב ומעטרים בתלתלי בצל ירוק