+

הכנת המנה:

  • מרגרינה מחמאה בלו-בנד 200 גרם 450 גרם
  • דבש 750 גרם
  • סוכר 750 גרם
  • אבקת קקאו 100 גרם
  • אגוזי לוז קלויים 550 גרם
  • שקדים פרוסים קלויים 550 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מביאים לרתיחה מחמאה, דבש, סוכר וקקאו תוך כדי ערבוב
    • מוסיפים לתערובת שוקולד מריר מומס
    • מקפלים פנימה אגוזי לוז ושקדים קלויים
    • מעבירים את התערובת לתבנית עם שוליים בגודל 40x60 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
    • משאירים במקום קריר ויבש להתייצבות (כ-6-5 שעות)
    • חותכים לקוביות וטובלים באבקת קקאו / אבקת סוכר
+