טראפלס שוקולד דבש ואגוזי לוז

רכיבים
הכנת המנה:
-
מרגרינה מחמאה 450 גרם
-
דבש 750 גרם
-
סוכר 750 גרם
-
אבקת קקאו 100 גרם
-
אגוזי לוז קלויים 550 גרם
-
שקדים פרוסים קלויים 550 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מביאים לרתיחה מחמאה, דבש, סוכר וקקאו תוך כדי ערבוב
- מוסיפים לתערובת שוקולד מריר מומס
- מקפלים פנימה אגוזי לוז ושקדים קלויים
- מעבירים את התערובת לתבנית עם שוליים בגודל 40x60 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
- משאירים במקום קריר ויבש להתייצבות (כ-6-5 שעות)
- חותכים לקוביות וטובלים באבקת קקאו / אבקת סוכר