תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת רוטב רומסקו:

  • עגבניות 200.0 גרם
  • שום 50.0 גרם
  • פלפל אדום יבש לא חריף 50.0 גרם
  • אגוזי לוז 150.0 גרם
  • שקדים 150.0 גרם
  • מלח 10.0 גרם
  • פלפל 10.0 גרם
  • חומץ בן יין אדום 30.0 גרם

הכנת דג:

  • פילה סלמון או מוסר ים 500.0 גרם
  • בלילת טמפורה 1.0 ק"ג
  • שמן עמוק לטיגון
  1. הכנת רוטב רומסקו:

    • צולים חצאי עגבניות וראשי שוםעל מגש התנור
    • משרים את הפלפלים היבשים במים חמים למשך כ-30 דקות. לאחר מכן עם סכין קטנה מוציאים את ציפת הפלפלים. משתמשים בבשר הפלפלכדי לתת צבע וטעם
    • קולים אגוזי לוז ושקדים
    • מערבבים את כל המרכיבים ומערבלים במיקסר
    • מוסיפים מלח, פלפל וחומץ. צריך להתקבל רוטב במרקם דומה לפסטו אדום
  2. הכנת דג:

    • עוטפים נתחי דג בבלילת טמפורה
    • מטגנים בשמן עמוקאת נתחי פילה הדג בציפוי טמפורה
  3. הרכבת המנה:

    • מורחים רוטב רומסקו על הצלחת ומניחים מעל את נתחי הדג המטוגנים