+

אופן ההכנה:

  • סוכר 1.1 ק"ג
  • גלוקוזה 1.1 ק"ג
  • מלח 120 גרם
  • אבקת קקאו 300 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים בסיר סוכר וקצפת פלייבורייטתוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לגמרי
    • מגבירים להבה ומביאים לרתיחה, עד שהסירופ מסמיך מעט ומגיע ל-115 מעלות
    • מכבים את הלהבה, מוסיפים את השוקולד ואבקת הנוגט עד לקבלת מסה חלקה
    • מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את המחמאה והמלח ומערבבים עד שמתקבל רוטב חלק וסמיך
    • מסירים מהאש ויוצקים לתבניות. מניחים לתערובת להצטנן בטמפרטורת החדר במקום יבש
    • פורסים לקוביות ועוטפים באבקת קקאו

    *הצעות לגיוון: ניתן להחליף את המלח בבייגלה שמיניות

+