רכיבים
אופן ההכנה:
-
סוכר 1.1 ק"ג
-
גלוקוזה 1.1 ק"ג
-
מלח 120.0 גרם
-
אבקת קקאו 300.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 120.0 גרם
-
קצפת צמחית 1.5 ליטר
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- מחממים בסיר סוכר וקצפת פלייבורייטתוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לגמרי
- מגבירים להבה ומביאים לרתיחה, עד שהסירופ מסמיך מעט ומגיע ל-115 מעלות
- מכבים את הלהבה, מוסיפים את השוקולד ואבקת הנוגט עד לקבלת מסה חלקה
- מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את המחמאה והמלח ומערבבים עד שמתקבל רוטב חלק וסמיך
- מסירים מהאש ויוצקים לתבניות. מניחים לתערובת להצטנן בטמפרטורת החדר במקום יבש
- פורסים לקוביות ועוטפים באבקת קקאו
*הצעות לגיוון: ניתן להחליף את המלח בבייגלה שמיניות