רכיבים
הכנת המנה:
-
חציל 1.0 ק"ג
-
מוצרלה מגורדת 400.0 גרם
-
גבינת פרמז'ן מגורדת 200.0 גרם
-
שמן סויה 80.0 מ"ל
-
???
-
????
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- קולפים את החצילים קילוף חלקי (זברה) וממליחים להפרשת נוזלים למשך שעתיים לפחות. מסננים ומנגבים בנייר סופג
- מקמחים ומטגנים את פרוסות החציל בטיגון עמוק או לחילופין משמנים בשמן סויה
- אופים בתנור חם למשך 15-10 דקות לקבלת צבע שחום ומצננים מעט
- מסדרים בתבנית אפייה את פרוסות החציל, יוצקים מעל את רוטב הנפוליטנה, מפזרים מעל את הגבינות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות
- מגישים חם או בטמפרטורת החדר